nedelja, 10. april 2016

Prisluškovalna naprava pogosto posluša kar je prepovedani sadež


ko prisluškovanje ugotovi varanje
Se vam zdi da se partner zateka v svoj kot in obnaša drugače? Bi se radi z njim pogovorili in mu ponudili še eno opcijo pa ne veste kako. Najprej se sploh prepričajte če vas vara. Ali je razlog da ima več službenih obveznosti nov projekt ali nova ljubica, ljubček. 

Ali skriva svoj telefon in pogovore opravlja na skrivaj tako da se umika in zapira vrata pred vami?
Imate občutek, da je nekaj šlo po zlu in da ste del tega, a razum vam govori. Pa saj nimaš dokaza! Glavo vam bo razneslo, ker tuhtate in tuhtate, življenje pa gre mimo. Morda se motite in ga boste obsodili po krivici in poskrbeli za polom namesto za pravljico, pravico. 
Srce joče, glava samo razmišlja. Lahko pa, da je res a brez dokazov bo vse zanikal in postal še bolj preračunljiv in pazljiv.Nehajte jokati in se zaletavati v steno ta hip in kupite prisluškovalno napravo npr. LongLive10 kateri je plod naših raziskav in narejen v EU pri profesionalcih iz najboljših mikrofonov, lg in samsung polnilnih baterij.
In ne kupujte poceni stvari, pa saj ste dovolj že stari da ste ugotovili da so poceni stvari na koncu vedno dražje ker morate ponovno kupiti drugo saj s to niste zadovoljni. In ko kupujete ne kupujte takšne pod 79 eur, sploh pa ne kupujte tam kjer vam pišejo že od 44€, ker kaj vam vse mar, če pogovora ne boste dobro slišali takrat, ko bo to najbolj potrebno ali da vam zmanjka baterije takrat ko najbolj potrebujete. Potem ste se zadeve lotili na pol in ne bo prineslo rezultatov in ne berite dalje. Sicer pa kaj govorim, jasno da boste kupili našo prisluškovalno napravo, saj smo vaš rešitelj in se trudimo s srcem in delamo globalno, torej o tem največ vemo.
Ali ste vedeli, da je urna postavka detektiva na terenu min 80 eur in da detektiv, ironično, sploh ne sme pri svojem delu uporabljati prisluškovalne? Boste pa že nekje nabrali 200€ za tako resno stvar kot prisluškovalna in boste plačali ti dve uri in pol za vrhunsko gsm prisluškovalno longLive10 in boste še dolgo naprej živeli srečno ali se boste še naprej trpinčili in držali v negotovosti?

Prisluškovalne "Pokliči in poslušaj v živo":

GSM PRISLUŠKOVALNA NAPRAVA AVTOMATSKO POKLIČE KO ZAZNA ZVOK,POGOVOR

GSM PRISLUŠKOVALNA NAPRAVA AVTOMATSKO POKLIČE KO ZAZNA ZVOK,POGOVOR

Vstavi SIM kartico, pokliči in poslušaj okolico naprave! Zdrži do 1 dan / ponjenje.
79,95 €

Prisluškovalna naprava z mobitel kartico

Najbolje prodajana Prisluškovalna + SIM (brez naročnine, brez obveznosti!)

Najbolj prodajana prisluškovalna, pokliči od kjerkoli in poslušaj okolico naprave!
129,95 €

GSM prisluškovalna naprava Premium LONGLIVE 10

GSM prisluškovalna naprava Premium LONGLIVE 10

Ekskluzivna prisluškovalna naprava brez konkurence, izdelano v EU, 10 dni pripravljenosti ali 10 ur poslušanja
199,95 €

GSM prisluškovalna naprava Premium LONGLIVE 20

GSM prisluškovalna naprava Premium LONGLIVE 20

ko gre zares in ni heca, stane 2,5 ure detektivskega dela, odkrije pa 25x več!
229,95 €
About Miha

life is not dress rehearsal, it game in its time. I like it a lot sometimes down, most time up. I am enjoying gadget, playing around with kids , mostly outdoor, playing computer games with sons,playing lego, drawning, reading book Zero to One.

You Might Also Like

0 komentarji:

Objavite komentar